Meidän Talo

Meidän Talo on jokaisen pientaloasujan elintärkeä lehti. Siitä saa valtavasti hyötytietoa kaikesta mikä liittyy asumiseen. Jutut liittyvät monipuolisesti kaikkiin eri asumisen puoliin. Lehti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Se sopii rakentajalle tai rakentamisesta unelmoivalle, talon tai pihan kunnostajalle tai kodin remontoijalle.

Lehden parhainta antia on energia- ja ympäristö -juttusarja. Se antaa paljon tietoa kaikista asumiseen ja rakentamiseen sekä remontointiin liittyvistä ympäristöasioista, joista ei välttämättä ole näin helposti muuten tietoa saatavilla.

Meidän Talo -lehden jokaisessa numerossa on aina tuhti tietopaketti rakentamisesta. Näitä neuvoja noudattamalla voi välttää rakentamisen sudenkuopat sekä osaa paremmin varautua siihen mitä rakentamisessa on otettava huomioon. Meidän Talossa rakennetaan upouusia unelmataloja, vanhoja taloja kunnostetaan perinteitä kunnioittaen tai modernilla tavalla, tehdään viihtyisiä pihoja ja kerrotaan ideoita kodinkoneisiin ja viihde-elektroniikkaan liittyen.

Meidän Taloa lukemalla voi pysyä ajan tasalla rakentamisessa ja omakotiasumisessa. Lehti kertoo asiantuntevasti että mikä on tarpeellista, mitä jokin asia vaatii ja mikä puolestaan on kustannustehokasta. Lehti on käytännönläheinen ja se avaa vaikeatkin asiat selkokielelle.

Meidän Talo -lehti on loistava alan asiantuntija ja neuvonantaja. Tilaa nyt Meidän Talo itselle tai tee Meidän Talo lahjatilaus!