Aku Ankka

Aku Ankka on suomen suosituin aikakauslehti, joka kuuluu kaikenikäisten suomalaisten lempilehtiin. Aku Ankalla on joka viikko lähestulkoon 1,3 miljoonaa lukijaa. Aku Ankan suosion syy on sen hauskoissa ankkatarinoissa ja erittäin taidokkaassa kuvituksessa sekä rikkaassa suomen kielessä. Aku Ankka onkin monen lapsen aapinen. Aku Ankka ei koskaan päädy paperinkeräykseen, vaan se säästetään kirjahyllyyn ja säilytetään jälkipolville. Aku Ankka sopii lukijoille vauvasta vaariin! Aku Ankka pysyy aina ajan hengessä mukana. coque iphone france Se on Suomen hauskin lehti!

Tilaa Aku Ankka tarjous

Nokka kohti Ankkalinnaa. Tilaa Aku Ankka tästä! Hinta: Tilaa 5kk Aku Ankkaa, niin saat hienon tilaajalahjan kaupan päälle. coque huawei soldes 5kk Aku Ankka lehtiä maksaa vain 28 euroa. Muista myös Aku Ankka lahjatilaus omalle tai tutun lapselle – tai vaikka itselle!

Tilaajalahja uusille tilaajille

Nyt tilaajalahjaksi saat Akkarin mukana hienon piknikpyyhkeen mukavia kesäretkiä varten. coque imprimé huawei pas cher Samalla voit lukea lehtiä nurmikolla makoillen. coque huawei pas cher Sininen huopa on kestää kousteutta ja päällinen on pehmeää fleeceä. coque huawei pas cher 110 x 135 cm kokoisessa huovassa on myös kätevä kantokahva.

Ankkalinna ja sen asukkaita

Aku Ankan tapahtumat sijoittuvat yleensä Aku Ankan kotikaupunkiin Ankkalinnaan, josta on kasvanut oikea suurkaupunki. Roope Setä sanoo omistavansa Ankkalinnan ja sen perustajasta Julle Ankanpäästä on tehty patsas patsas. Roope kuitenkin teki Ankkalinnasta suurkaupungin. Roopen rahasäiliö sijaitsee kukkulalla, joka on keskellä kaupunkia. Rahasäiliön tilalla oli aikaisemmin Ankkalinnake, jota sudenpennut pitivät aikaisemmin tukikohtanaan, kunnes Roope Ankka ajoi sudenpennut pois ostamastaan linnakkeesta. Ankkalinnan perustamisesta ja sen syntymisestä voi lukea Don Rosan upeasta kirjasta Roopea Ankan elämä ja teot, jossa on paljon historiaa kaikista Aku Ankan hahmoista, jotka seikkailevat tässä lehdessä. Alunperin Aku Ankan on luonut itse Walt Disney vuonna 1934, mutta suosituksi hahmoksi hänet on tehnyt Carl Barks, joka keksi Akulle luonnetta ja esitteli monet Ankkalinnan asukkaat. Akun oma nimikkolehti on Suomen suosituin aikakauslehti.