Alibi

alibi Alibi on monipuolinen ja rohkea rikoslehti. Alibi kertoo joka kuukausi Suomen merkittävimmät rikosuutiset, sekä tutkii niiden taustat. Alibi on kokenut raikkaan uudistuksen 30-vuotis juhlavuotensa kunniaksi ja saavuttanut kansan suosion. Alibi kertoo koskettavia ihmiskohtaloita ja tekee syviä henkilöhaastatteluita. Alibi tarttuu aiheeseen kuin aiheeseen konstailematta ja kertoo asiat niin kuin ne ovat.

Alibi sopii lukijalle, jota kiinnostaa se maailma, joka liittyy rikoksiin. Alibi kertoo poliisien työstä ja vartijoiden työstä vankiloista. Alibi esittelee sivuillaan rohkeasti rikoksen tekijät, mutta omaisia ja uhreja Alibi suojelee. Alibi etsii tapahtumille motiivit ja tekijät, eikä mistään muualta voi lukea näin yksityiskohtaista tietoa rikosmaailman asioista. Lehti on yhteistyössä poliisin ja muiden viranomaisten kanssa.

Alibista on myös hyötyä arkipäivän turvallisuusasioissa ja lehdessä on joka numerossa ”Kansalaisen oikeusturva” –juttu, joka kertoo kansalaisten oikeuksista kansan kielellä.

Alibi on lehti, josta puhutaan. Ja se on lehden tarkoituskin. Alibi on aina ajan tasalla ja lehden toimittajat ovat valppaana lähtemään jutun tekoon 24 tuntia vuorokaudessa. Alibi on koko kansan lehti, jota lukevat niin miehet kuin naisetkin, niin nuoremmat kuin myös vanhat.

Alibi ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Alibi lehti tarjous

Alibi 4 nroa vain 15 € (norm. 24,40 €). Klikkaa tästä ja tilaa heti!