Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on runsas ja värikäs lehti automaailman ystäville. Auto Bild kertoo uusimmat autouutiset aina kaksi kertaa kuussa, joten sitä lukemalla pysyt edelläkävijänä automaailman tuulissa. Auto Bild Suomi pohjautuu kansainväliseen menestyslehteen Auto Bildiin. Noin puolet lehden jutuista tehdään vain suomalaisin voimin ja puolessa juttuja käytetään avuksi kansainvälistä organisaatiota. Tämä mahdollistaa Auto Bild Suomeen myös alan upeimmat valokuvat. Auto Bild on tuhti tietopaketti. Coque Huawei France Vuosittain Auto Bild Suomi testaa satoja autoja ja tekee kymmenien autojen erikoisvertailuja. Mielenkiintoa ovat herättäneet myös kovasti 100 000 kilometrin superkestotestit. Käytettyjen autojen markkinoita seurataan myös tiiviisti. Auto Bild Suomi ilmestyy 22/24 kertaa vuodessa.

Auto Bild Suomi tarjous

Tilaa Auto Bild Suomi tarjous ja saat tilaajalahjan! Auto Bild lehtitarjous kannattaa hyödyntää nopeasti, koska tarjoukset vaihtuvat usein. coque huawei nova pas cher Voit tilata saman lehtitarjouksen myös lahjaksi, joten tässä on loistava lahjaidea ja saat Auto Bildin tilaajalahjan itsellesi tilaajalahjaksi. coque iphone prix Tilaa pojalle, isälle, ukille tai vaikka autoista kiinnostuneelle naiselle. coque iphone 7

Auto Bild Suomen tilaajalahja

Kun tilaat lehdet nyt, saat tilaajalahjana veloituksetta työkalusarjan ja heijastinliivin. Näiden hienojen tilaajalahjojen arvo on 39 euroa. Voit säilyttää niitä kätevästi vaikka autossasi ja sinulla on aina työkalut mukana. Heijastinliiviä tarvitaan usein pimeällä, jos joudut poistumaan autosta. Voit käyttää liiviä myös työmaalla vaikka metsätöissä eikä sinun tarvitse muistaa ottaa liiviä mukaan, kun säilytät niitä autossa.