Digikuva

digikuva Digikuva on sekä aloittelijoille että kokeneillekin valokuvaajille soveltuva oma erikoislehti. Digikuva opastaa digikuvauksen maailmaan sekä antaa paljon ohjeita ja tietoa kaikesta alaan liittyvästä. Se perehtyy myös kuvankäsittelyyn ja kertoo ensimmäisenä uusista tuotteista ja varusteista. Digikuva-lehti tekee testejä ja kertoo tulokset luotettavasti. Lehdestä saa arvokasta tietoa digikuvaukseen liittyvistä hankinnoista ja lehden vertailujen avulla virheostoksilta voi välttyä. Digikuva-lehti antaa paljon käytännön vinkkejä valokuvaukseen ja sen avulla voi kehittyä paremmaksi valokuvaajaksi. Lehdessä esitellään myös aina lukijoiden omia valokuvia ja asiantuntijat vastaavat lukijoiden lähettämiin valokuvausaiheisiin kysymyksiin.

Jokaisen lehden numeron mukana tulee CD, joka sisältää Photoshop-koulutusvideon sekä muita käyttökelpoisia ohjelmia ja asiantuntijoiden ohjeita. Tämä on aivan loistava etu Digikuvan lukijoille.

Digikuva ilmestyy kolmen viikon välein eli 18 kertaa vuodessa.

Digikuva-lehti tarjous

Nyt kannattaa tilata Digikuva-lehden yksi numero niin saat tilaajalahjana GPS-laitteen!

Tämän kätevän GPS-laitteen avulla muistat valokuvissa olevien kohteiden sijainnin tarkalleen. GPS:n voi aktivoida vaikkapa lomamatkoilla ja kuvausreissuilla ja merkitä paikka aina ottaessasi kuvan. Laitteeseen tulee mukaan autolaturi.

Hyödynnä tämä loistava etu ja tilaa heti Digikuva tarjous -lehti! ETUSI on nyt 55,05 €!


Tarjoushinta: 6,90 euroa / 1 numero + tilaajalahjaksi GPS-laite KAUPAN PÄÄLLE!