Glorian ruoka&viini

glorian ruoka ja viini Glorian ruoka&viini on suomalaisen ruoanharrastajan käsikirja, joka sopii myös ammattilaiskokille. Glorian ruoka&viini sopii sellaiselle ihmisille, jolle ruoka merkitsee paljon. Tapaa ilmaista itseään, seurustella ja kokea maailmaa.

Jokainen Glorian ruoka&viini –lehden numero on kuin ainutlaatuinen keittokirja, jossa reseptejä on yli 50. Se tutustuttaa lukijansa maailman eri ruokakulttuureihin, niin trendiruokiin kuin myös perinteisiin ruokiin. Lehti on aina ajan tasalla ja se huomioi ajoissa tulevan sesongin. Tästä lehdestä saat paljon vinkkejä arkeen ja juhlaan. Sesongin ruokaohjeissa kunnioitetaan perinteitä, mutta ollaan myös innovatiivisia. Kodin suuriin juhlahetkiin löytyy varmasti uusia reseptejä Glorian ruoka&viini lehdestä. Jokaisessa lehdessä on myös viinijuttuja ja asiantuntijoiden valitsemia resepteihin sopivia juomasuosituksia.

Glorian ruoka ja viini lehden matkassa pääset niin suomalaisen kuin kansainvälisenkin keittiön näköalapaikalle! Lehdestä löydät reseptit, raaka-aineet, kutsut ja kattaukset, keittiöt, kokit ja ravintolat sekä ruokamatkat ympäri maailman. Maailman viinit ja viinurit tulevat myös tutuksi.

Glorian ruoka&viini ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Tilaa Glorian Ruoka ja Viini -lehden tarjous klikkaamalla alla olevaa tarjouskuvaketta!

Tilaa Glorian ruoka&viini –lehti ja saat upean tilaajalahjan