Historia

Historia lehti on upea lehti, joka avaa ovet historian maailmaan. Historia lehti on vastikään uudistunut ja nyt se on entistäkin helppolukuisempi ja monipuolisempi. Lehden jokaisessa numerossa on paljon historiaa, sekä Suomen historiaa että maailman historiaa. Historia lehti kertoo Suomen historian tärkeimmistä tapahtumista ja ikimuistoisimmista päivistä.

Jokaisessa numerossa on kirjan verran lukemista. Historia lehteä lukemalla oppii ymmärtämään paremmin sitä, että mistä me tulemme ja keitä me olemme. Lehteä lukemalla silmät avautuvat ja menneisyyttä oppii ymmärtämään paljon paremmin.

Historia lehti on ollut uusiutumisensa jälkeen erittäin helposti lähestyttävä. Lehden kuvat ovat upeita ja niiden avulla tapahtumia pystyy ymmärtämään selkeämmin. Historia aivan kuin herää henkiin hienojen kuvien avulla.

Historia lehti on aina ajankohtainen ja siinä kerrotaan aiheista, jotka ovat esillä juuri nyt. Lehden lukijakunta koostuu niin nuorista kuin vanhoista ja niin naisista kuin miehistäkin. Historia lehti sopii niille lukijoille, joita menneisyys kiinnostaa ja jotka haluavat oppia ymmärtämään miksi maailma on tällainen kun se on nyt.

Historia lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

tilaa-lehti

Tilaa nyt Historia lehti tarjous! Saat lehtitilauksesi edulliseen tarjoushintaan. Historia lahjatilaus onnistuu myös samaan edulliseen hintaan.