Kotimikro

kotimikro Kotimikro on Pohjoismaiden suurin tietokonelehti. Kotimikro on tietokoneen käyttäjän hyötylehti, josta koko perhe saa paljon tietoa. Lehti sopii niin aloittelevalle tietokoneen käyttäjälle kuin tottuneillekin käyttäjille, jotka haluavat saada enemmän irti tietokoneestaan. Kotimikro sopii myös kaikille, jotka muuten vain haluavat pysyä ajan tasalla jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa.

Kotimikro kertoo ensimmäisenä Internetin, laitteistojen ja ohjelmistojen uutuudet. Lehti tekee paljon testejä ja vertailuja ja sen arvosteluihin luotetaan. Artikkelit ovat mielenkiintoisia ja korkealaatuisia ja ne antavat lukijoille paljon vinkkejä. Lehdessä on esimerkiksi KotiMikro-koulu, jossa voi oppia aina jotain uutta. Jokaisen lehden mukana tulee myös hyödyllinen ohjelma-CD, jossa on erilaisten ohjelmien kokeiluversioita, ilmaisohjelmia tai jopa maksullisia ohjelmia.

Kotimikro ilmestyy kolmen viikon välein eli 18 kertaa vuodessa.

Kotimikro tarjous

Nyt kannattaa tilata Kotimikro -lehti, sillä se on HUIPPUTARJOUKSESSA! Lisäksi saat UPEAN TILAAJALAHJAN valintasi mukaan!

Kestotilauksen 4 ensimmäistä KotiMikro -lehteä hintaan vain 19,90 euroa. Kaupan päälle saan Bluetooth-näppäimistö

Kestotilauksen 4 ensimmäistä KotiMikro -lehteä hintaan vain 19,90 euroa. Kaupan päälle saan Bluetooth-kuulokkeet. Jatkossa saan laskun neljännesvuosittain erissä hintaan 8,75 euroa/numero.