Matkailulehdet vertailussa

Matkailulehtien suosio on jatkuvassa kasvussa. Matkailulehdistä saa paljon tietoa eri matkakohteista ja vinkkejä myös omille reissuillensa. Matkailulehden matkassa on myös mukavaa tehdä nojatuolimatkoja mitä eksoottisimpiin paikkoihin, vaikkei itse pääsisikään juuri silloin lomalle. Suomessa ilmestyviä matkailulehtiä on kolme: Matkaopas, Mondo sekä Matkalehti.

Matkaopas

Matkaopas on Suomen suosituin matkailulehti. Se on myös koko Pohjoismaiden suurin matkailulehti. Matkaopas sopii sekä pakettimatkaajalle että omatoimimatkaajalle. Se sopii niin tutuissa turistikohteissa matkustavalle kuin eksoottisia kohteitakin etsivälle. Matkaoppaan lukija voi siis olla periaatteessa kuka vain. Lehti pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin. coque iphone outlet shop Lisäksi Matkaoppaassa on huomioitu hyvin se, että lomalaisilla on erilaisia budjetteja. Matkaoppaasta saa paljon vinkkejä omiin matkoihinsa ja lehti tekee usein vertailuja eri matkanjärjestäjien valmismatkoista. Melkein kaikki Matkaoppaassa esitellyt kohteet löytyvät suomalaisten matkanjärjestäjien listoilta, joten mitään erikoisia omatoimimatkailijan kohteita ei lehdestä juuri löydä.

Mondo

Mondo puolestaan perustuu yksilöllisen matkailijan tarpeille. Coque Huawei P20 pas cher Mondossa ei juurikaan ole artikkeleita suosituista turistikohteista vaan pikemminkin eksoottisista ja erikoisista paikoista tai siten tutuista kohteista, joissa on kiinnitetty huomiota joihinkin aivan uusiin asioihin. Esimerkiksi Kanariasta oli juuri artikkeli, joka kertoi Kanarian parhaat vaellusreitit. Mondo soveltuu parhaiten omatoimimatkaajille ja reppureissaajille. Yksi Mondo esittelee yleensä pari eri kohdetta, joihin tehdään todella syvällinen matka ja tutustutaan myös paikallisväestöön ja paikalliskulttuuriin. Mondo antaa paljon vinkkejä näistä kohteista normaalien turistinähtävyyksien lisäksi.

Matkalehti

Matkalehti on matkailun aikakauslehti. Se kertoo aina matkailualan uutiset ja uutuudet. Siinä on paljon testejä ja vertailuja, joten matkailija saa siitä paljon vinkkejä. Matkalehti sopii kaikille matkustaville ihmisille. Matkalehti on matkailuelinkeinon kanava kuluttajille.

Lehtien ilmestyminen ja hinnat

Matkaopas ilmestyy 8 kertaa vuodessa, Mondo ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja Matkalehti ilmestyy 9 kertaa vuodessa. Matkaopas ja Mondo ovat suunnilleen samanhintaiset ja Matkalehti on hieman kalliimpi. Matkaoppaalla ja Mondolla on usein tarjouksia ja tilatessaan saa vielä jonkun käytännöllisen tilaajalahjan kaupan päälle. Matkalehdellä ei ole tarjolla mitään tilaajalahjoja.

Yhteenveto

Jos on suomalainen perusmatkailija, joka matkustaa yleensä matkatoimiston järjestämällä valmismatkalla tai omatoimisesti tuttuihin kohteisiin, niin kannattaa tilata Matkaopas. Jos puolestaan reissaa omatoimisesti ja on kiinnostunut kaikista eksoottisista tai erilaisista matkakohteista, niin kannattaa tilata Mondo. coque huawei pas cher Jos haluaa pysyä ajan tasalla matkailualan uutisista ja tapahtumista ja pitää matkailusta, niin kannattaa tilata Matkalehti. Coque iPhone 6 Matkalehti on enemmän uutisoiva lehti, kun mitä Matkaopas ja Mondo ovat. Matkaoppaalla on näistä matkailulehdistä kaunein ulkoasu ja se oikein houkuttelee lähtemään itsekin matkalle. Kaikki nämä matkailulehdet ovat pitäneet hyvin oman linjansa ja löytäneet paikkansa matkailusta kiinnostuneiden lukijoiden keskuudessa.