MikroBitti

Tilaa Mikrobitti lehti

Mikrobitti on Suomen suurin ja suosituin tietokonelehti. Se sopii kaikille tekniikasta ja sen arkipäivän sovelluksista kiinnostuneille. Lehdestä saa paljon tietoa niin alan harrastaja kuin aivan tavallinenkin kuluttaja, joka etsii tietoa arkipäivän tekniikasta. MikroBitti antaa lukijalleen tekniikasta ja laitteista, sekä niiden hyödyntämisestä käytännön läheisen kuvan.

MikroBitti on samalla sekä viihdyttävä että hyödyllinen lehti. MikroBitti tarjoaa paljon hyötytietoa muun muassa tietokoneista ja niiden oheislaitteista, televisioista, kotiteattereista, kännyköistä sekä kameroista. Lehdessä on paljon vertailuja ja testejä alan ajankohtaisista tuotteista sekä paljon vinkkejä ja ohjeita tekniikan hyödyntämiseen. Aina esitellään myös joitain aivan uusia tuotteita ja tekniikoita. Näiden lisäksi MikroBitissä on monipuolinen viihdeosuus, jonka aiheet liittyvät pelaamiseen, musiikkiin ja elokuviin.

MikroBitti raapaisee asioita aina pintaa syvemmältä ja on edelläkävijä tietokonemaailmassa.

MikroBitin tilaajat saavat lehden lisäksi koko joukon sähköisiä tilaajaetuja, muun muassa sähköpostin, kotisivutilaa, digilehdet ja Huvi- ja Hyöty –dvd:n vuosittain.

MikroBitti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Mikrobitti tarjous

Tilaa nyt MikroBitti itselle iloksi tai tee MikroBitti-lahjatilaus!

Uudistunut Mikrobitti lehti testaa ja kokeilee hardwarea ja softaa. Lehden uusi kustantaja on tuonut takaisin vanhan Mikrobitin, jonka kaikki vanhat harrastajat tunnistavat ehti omakseen. Tutustu nyt uudistuneeseen Mikrobittiin ja lue mitä tietokoneiden ja ohjelmien parissa tapahtuu tänä päivänä. Mukana on myös edelleen tuttu mbnet-palvelu ja sähköpostit.

Vanhoja lehden kansia Mikrobitti- ja MB-lehdistä.

mikrobitti