Naistenlehdet vertailussa

Naistenlehtiä lukevat pääosin perheen naiset, mutta usein perheen miehetkin vilkaisevat niitä. Lehdet käsittelevät kaikkea maailmalla tapahtuvaa naisten näkökulmasta eli julkkiksia, ajankohtaisia asioita, kauneutta, terveyttä, kotia, perhettä, parisuhdetta, harrastuksia ja matkailua, siis aivan kaikkea mitä naisen elämään kuuluu. Usein koti, perhe sekä työ ja niiden yhteensovittaminen kuuluvat naisten maailmaan keskeisenä asiana. Joka viikko ilmestyviä naisten lehtiä ovat Me Naiset ja Anna. Kodin kuvalehti ja Kotiliesi ilmestyvät kahden viikon välein ja Olivia ja Sara ilmestyvät kerran kuukaudessa.

Me Naiset

Me Naiset on klassikkolehti, joka monelle naiselle on tullut jo useiden vuosien tai vuosikymmenten ajan. Me Naiset on todella kiinnostava ja aina sen jaksaa lukea kannesta kanteen. Siinä on otettu kantaa ajankohtaisiin asioihin, siinä on jonkun julkisuudesta tutun henkilön syvällinen haastattelu, ruokaosiossa on joka viikko ihania reseptejä, tyyliosiossa tutustutaan uusimpiin muotiasioihin ja seurapiiripalstalta näkee julkkisten viime viikon tuoreimmat kuulumiset. Lisäksi lehden lopussa on televisio-ohjelmaosio, josta näkee kätevästi kaikki viikon ohjelmat.

Anna

Anna-lehti on hyvin saman oloinen lehti kun Me Naiset. Ehkä Me Naiset on jollakin tavalla trendikkäämpi ja hieman selkeämpi. Toisille suomalaisille lukijoille Me Naiset on ykkösviikkolehti ja toisten mielestä Anna on se parempi naisten viikkolehti. Annassa on myös haastatteluja, muotipalsta, julkkisten seurapiiripalsta sekä televisio-ohjelmaosio.

Kodin kuvalehti

Kodin kuvalehti tarjoaa paljon luettavaa, aina yli 100 sivua kerrallaan. coque imprimé huawei pas cher Siinä on mielenkiintoisia juttuja, jotka liittyvät kotiin, perheeseen ja parisuhteeseen. Coque Huawei France Mukana on myös sisustusta, puutarhanhoitoa, muotia, ruokareseptejä ja matkoja. coque huawei pas cher Kaikkea mikä kiinnostaa naisia. Lehti on todella mielenkiintoinen ja sen aiheet ovat ajankohtaisia. Sesongit on huomioitu lehdessä hienosti, kuten vappu, kesä, joulu tai pääsiäinen esimerkiksi. Lehdestä saa paljon virikkeitä omaankin elämäänsä.

Kotiliesi

Kotiliesi on kodin ympärille sijoittuva aikuisen naisen lehti. Kotiliedessä pyritään tekemään arjestakin juhlaa ja sen aiheet käsittelevät kaikkea liittyen esimerkiksi kotiin, perheeseen, puutarhaan ja terveyteen. Kotiliedessä on paljon hyötytietoa kaikesta ja siitä saa paljon vinkkejä itselleen.

Olivia

Olivia on laadukas naistenlehti 30+ naisille. Coque huawei France Lehdessä on muotia, ihmissuhteita, liikuntaa, ruokaa, sisustusta ja kulttuuria. Olivia on kaunis lehti ja sen luettuaan tule hyvä olo. Lehdessä on paljon kauniita kuvia ja myös aika paljon mainoksia. Olivialla on hyvä kolmikymppisen naisen näkökulma kaikkiin asioihin, siinä yhdistetään sekä työelämää että kotiäiteyttä.

Sara

Sara on suunnattu 40+ naisille. Siinä on keskitytty samoihin asioihin kuin Oliviassakin, mutta hieman vanhemmasta näkökulmasta. Terveys näyttelee tärkeätä osaa Sarassa. On myös mukavaa, että tässä lehdessä on muotia ja kauneudenhoitovinkkejä keski-ikäisillekin naisille.

Yhteenveto

Me Naiset ja Anna sopivat varmasti ihan jokaiselle naiselle, jota kiinnostaa elämä ympärillään ja jotka ovat kiinnostuneita itsestään, toisista ihmisistä, perheestä, kodista, julkkiksista, ruoasta ja matkoista. Coque huawei Näitä lehtiä voivat lukea yhtä hyvin äidit kuin tyttäretkin. Jos on enemmänkin kiinnostunut vain kodista, perheestä ja sisustuksesta niin kannattaa valita Kodin Kuvalehti tai Kotiliesi. Jos taas on enemmän kiinnostunut elämästä kodin ulkopuolella, niin lukijan iästä riippuen kannattaa valita Olivia tai Sara.