Pelit

Pelit-lehti on Suomen ja Pohjoismaiden suurin pelilehti, joka käsittelee pelaamista kaikilta sen osa-alueilta: PC-pelejä, Playstationia, XBoxia, Nintendoa sekä internet- ja mobiilipelaamista. Pelit tarjoaa pelimaailman viihdettä, nautintoa ja paljon tietoa. Pelit-lehdessä on paljon arvosteluja ja testejä uusimmista peleistä ja pelialustoista ja ennakkojuttuja tulevista peleistä. Lehdessä on myös paljon juttuja alan ilmiöistä ja tapahtumista sekä myös elokuvista ja musiikista. Pelit kertoo lisäksi mielenkiintoisia asioita pelaamisen taustoista; muun muassa uutisia, vinkkejä, historiaa, pelintekijöiden haastatteluja ja laitetietoa.

Pelit-lehti sopii sekä tavalliselle pelaajalle että harrastepelaajalle. Lehti on alan edelläkävijä ja sen arvosteluihin voi luottaa. Lehti kertoo, että mitä pelejä kannattaa ostaa ja mitä ei kannata. Pelit ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokaisessa numerossa on 100 sivua tietoa. Pelit-lehden tilaajia palvelee myös laaja internetpalvelu.

Pelit lehti tarjous

Tilaa Pelit-lehti itselle tai tee Pelit lahjatilaus! Saat nyt kaupan päälle hienon tilaajalahjan, kun tilaat Pelit lehden netistä.

Pelit-lehden tilaajalahja

Tällä hetkellä Pelit lehdestä ei ole erikseen saatavaa tilaajalahjaa, mutta saat hyvän tarjouksen uutena tilaajana.