Fit-lehden tarjous.
Tarjous voimassa rajoitetun ajan, toimi heti!

Prinsessa

Prinsessa-lehti on ihana tyttöjen lehti, joka vie prinsessojen satumaailmaan. Prinsessan kertomuksen tähtiä ovat kaikki Disneyn rakastetuimmat prinsessat Ariel, Tuhkimo, Belle, Jasmine, Lumikki ja Prinsessa Ruusunen. He seikkailevat uusissa seikkailuissa, joista ei kauneutta puutu. Prinsessa-lehdessä on myös aina askarteluohjeita, leivontaohje prinsessaherkkuihin, puuhatehtäviä ja pelejä. Jokaisessa lehdessä on myös keskiaukeamalla kaunis prinsessajuliste vaikkapa huoneen seinää koristamaan.

Erikoisuutena Prinsessa-lehdessä on jokaisen lehden mukana saapuva upea lukijalahja, jokin ihana prinsessavaruste. Se voi olla hopeanhohtoinen helmikirjailtu kaulakoru, ihastuttava prinsessatiara, pinkki prinsessahame tai vaikkapa jalokivillä koristeltu taikapeili. Tästä yllätyslahjasta tulee lapselle paljon iloa ja ihana lisä omiin prinsessaleikkeihin.

Prinsessa-lehden ulkoasu on ihastuttava kullanhohtoisine kansineen ja herkullisine prinsessakuvineen. Kertomusten kieliasu on muokattu siten, että tarinoita on helppo lukea ääneen, joten ne sopivat vaikka iltasaduiksi. Tämä on jokaisen pikkuprinsessan toivelehti!
Prinsessa ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Prinsessa-lehti lahjaksi ja ilahduta pientä prinsessaa!

Prinsessa-lehti tarjous