Terveyslehdet vertailussa

Terveyslehtien aiheet liittyvät hyvinvointiin, sairauksien ehkäisyyn, oikeanlaiseen ruokavalioon, kauneuteen ja painonpudotukseen. Suomessa ilmestyy kuusi terveyteen liittyvää lehteä: Hyvä Terveys, Voi hyvin, Kauneus ja terveys, Kotilääkäri, KG ja Evita. Lisäksi on vielä joukko kuntoilulehtiä, joita ei ole mukana tässä artikkelissa. Coque pour Huawei Terveyslehtiä kannattaa lukea, sillä ne lisäävät tietoa ja kannustavat terveellisiin elämäntapoihin. Hyvät elämäntavat puolestaan lisäävät elämänhalua, jaksamista ja ne lisäävät jopa elinikää. Terveyslehtien lukeminen ei siis missään tapauksessa ole turhaa. Jollei ihmisellä ole terveyttä, niin hän on menettänyt paljon.

Hyvä Terveys

Hyvä Terveys –lehti on keskittynyt lähes ainoastaan terveyteen. Lehdestä saa asiantuntevaa tietoa kaikesta terveyteen liittyvästä, lehden kaikki tieto on lääkäriseura Duodecimin hyväksymää. Hyvää Terveyttä pidetään todella luotettavana terveyslehtenä ja se onkin Suomen suurin terveyslehti. Hyvä Terveys antaa uusia vinkkejä sairauksien hoitoon sekä huomioi myös ravinnon, ihmissuhteiden ja liikunnan merkityksen terveydessä. Hyvä Terveys käsittelee asioita perinpohjaisesti ja jos on kiinnostunut uusista hoitotavoista ja uusimmista tutkimustuloksista, niin Hyvä Terveys jaksaa varmasti kiinnostaa.

Voi Hyvin

Voi Hyvin -lehti on hyvinvoinnin lehti, johon terveys kuuluu yhtenä osana. Voi hyvin pyrkii kaikessa siihen, että lukijalla on hyvä olla. Lehti onnistuu siinä hyvin, sillä kun on lukenut lehden, niin olo on hyvä. Voi Hyvin on myös todella kannustava lehti ja se innoittaa lukijansa kokeilemaan kaikkia hyvään oloon liittyviä uutuuksia, kuten hierontoja, hoitoja, voiteita ja ruokareseptejä. Voi hyvin lehdessä on myös aina hyvän olon matkoja.

Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys -lehti houkuttelee kauniilla ulkonäöllään. Lehden ulkonäkö kuvastaa hyvin lehteä, sillä lehden artikkelit pyrkivät siihen, että lehden lukija tuntee olonsa yhtä kauniiksi. Kauneus ja Terveys on hyvä lehti sellaiselle naiselle, joka haluaa huolehtia itsestään ja jota kiinnostaa muodin uusimmat virtaukset ja uusimmat meikit sekä kampaukset. Lehdessä on paljon kauniita kuvia ja aika paljon mainoksia. Lehdessä on myös oma palsta perheen miehille. Terveysasiat eivät ole niin hyvin esillä kuin kauneuteen liittyvät asiat, mutta toki nämä kulkevat aika pitkälle käsi kädessä.

Kotilääkäri

Kotilääkäri on todella hyödyllinen lehti, sillä se on todella tuhti tietopaketti kaikesta terveyteen liittyvästä. Coque huawei P10 Kotilääkäri kertoo sairauksista ja niiden hoidoista sekä uusimmista alan tutkimuksista. Siinä on paljon käytännön neuvoja ja myös aina henkilöhaastatteluja. Kotilääkäri on suunnattu ehkä enemmän keski-iän ylittäneille ihmisille kuin aivan nuorille.

KG

KG-lehti panostaa painonhallintaan ja terveellisiin elämäntapoihin. Sitä kautta KG-lehti on otettu mukaan tähän terveyslehtien joukkoon. KG:ssa on paljon vinkkejä laihduttajille sekä niille, jotka haluavat muuttaa elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. Jos laihduttaa tai kannattaisi laihduttaa, niin ilman muuta kannattaa tilata tämä lehti, koska jo sen lukeminen kannustaa varmasti laihdutusprojektissa. Lehdessä on aina paljon kevyitä ruokaohjeita ja tarinoita terveellisempiin elämäntapoihin siirtyneistä ihmisistä.

Evita

Evita-lehti on uutuuslehti, jossa on sekä kauneutta että terveyttä. Lehti on todella mielenkiintoinen ja ulkoasu on erittäin houkutteleva. Lehdessä yhdistyy hyvin pinnallisuus ja syvällisyys. Siinä on niin hiustenlaittovinkkejä kuin syvällisiäkin tarinoita asioista, jotka liittyvät kaikkiin elämän osa-alueisiin. Evita ei siis ole pelkkä terveyslehti, mutta ottaa terveysaspektin huomioon kaikessa. Coque huawei Outlet

Lehtien ilmestyminen ja hinnat

Hyvä Terveys ilmestyy 16 kertaa vuodessa, Voi hyvin ilmestyy 8 kertaa vuodessa, Kauneus ja Terveys ilmestyy 16 kertaa vuodessa, Kotilääkäri ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja KG ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Kaikista näistä lehdistä on usein hyviä tarjouksia, joten kokeilujakson voi tilata hyvinkin edullisesti ja sitten voi päättää, että haluaako jatkaa tilausta. Varsinkin Evitalla on huipputarjouksia, koska se on niin uusi lehti. Kaupanpäälliseksi saa myös usein kaikenlaista mukavaa, josta itselle tulee iloa sekä myös rahanarvoista hyötyä.

Yhteenveto

Jos haluaa lehden, joka on panostanut sairauksiin ja niiden hoitamiseen sekä sairauksien ennaltaehkäisyyn, niin kannattaa valita Hyvä Terveys tai Kotilääkäri. Jos on kiinnostunut yhtälailla myös hyvinvoinnista, terveellisistä elämäntavoista, kauneudesta ja liikunnasta, niin silloin kannattaa valita Evita, Kauneus ja Terveys tai Voi Hyvin –lehti. Evita ja Kauneus ja Terveys ovat eniten naisten lifestyle-lehtiä, joita lukemalla tulee itsellekin kaunis ja naisellinen olo. coque iphone France KG on ehdoton ykkösvalinta silloin jos kamppailee kilojensa kanssa tai haluaa pysytellä ihannepainossaan.