Tiede

Tiede lehti Tiede on arvostettu tiedelehti, joka antaa lukijoilleen hyvän yleiskuvan eri tieteenalojen saavutuksista sekä tulevaisuuden näkymistä. Tiede sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä, elämästä ja ilmiöistä. Tiede sopii kaiken ikäisille ihmisille. Jos sinulla on sammumaton tiedonjano ja olet erittäin utelias, on Tiede lehtesi!

Tiede-lehti seuraa ajankohtaisia aiheita, kuten ympäristö asioita ja lääketieteen saavutuksia. Tiede-lehden verkkosivuilta löytyvät myös ajankohtaiset tiedot kaikesta tieteen alalla tapahtuvasta. Tiede kertoo aina uusimmat ja tutkituimmat tiedot ikuisista kysymyksistä kuten maailman syntymisestä ja elämän kehittymisestä. Lehden tekijöinä ovat suomalaiset asiantuntijat; tiedemiehet ja tiedenaiset. Tiede-lehti tarjoaa mukavaa viihdettä, josta on myös hyötyä.

Tiede-lehti syventyy muun muassa seuraaviin osa-alueisiin: lääketiede, ympäristö, tekniikka, psykologia, avaruustutkimus, tähtitiede, ekologia, arkeologia, antropologia, evoluutio, biologia, fysiikka, kemia, matematiikka, kulttuuri, geenitutkimus.

Laajenna yleissivistystäsi ja tilaa Tiede! Hyvä idea on tehdä on tehdä Tiede-lahjatilaus tieteen ystävälle!

Tiede ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Tiede-lehti tarjous

Tiede-lehden tilaajat saavat tarjoushinnan lisäksi hienon tilaajalahjan. Näet kulloinkin voimassaolevan tilaajalahjan klikkaamalla allaolevaa kuvaketta.