Trendi

Trendi on uudistunut ja nyt se on entistäkin tyylikkäämpi, upeampi ja lukijoitaan paremmin palveleva naistenlehti. Trendi on rohkea lehti, joka uskaltaa tarttua aiheeseen kuin aiheeseen. Jokainen Trendi on täynnä kotimaista ja ulkomaista huippumuotia sekä kauneutta. Mukana on myös mielenkiintoisia juttuja erilaisista ihmisistä ja ilmiöistä. Trendin lukujutut tempaisevat mukaansa ja lehden parissa vierähtää helposti hetki jos toinenkin. Trendiä tekevät suomalaiset alan ammattilaiset ja se on täysin kotimainen muotilehti.

Trendi rohkaisee lukijoitaan pukeutumaan niin kuin he itse haluavat. Jokainen saa olla persoonallinen. Trendin muotiosio opastaa oman tyylin luomisessa. Trendin kauneusosio on todella mielenkiintoinen ja ajankohtainen ja siitä saa paljon vinkkejä omaan kauneudenhoitoonsa. Trendin meikkausneuvot ja ihonhoitoniksit ovat kultaakin kalliimpia itsestään huolehtivalle Trendin lukijalle. Kauneusosiossa on panostettu sen käytännönläheisyyteen, joten noviisikin hyötyy näistä neuvoista.

Trendi kannustaa lukijaansa olemaan positiivisesti minäkeskeinen.

Trendi ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Trendi tarjous ja saat lehtitilauksesi huippuedullisesti! Kun teet Trendi tilauksen nyt netistä, niin saat lisäksi aivan ilmaiseksi upean Trendi tilaajalahjan.

Trendi lehden tarjous