VIINI-lehti

viini-lehti Viini on lehti kaikille viininystäville. Viini-lehti on Suomen viineihin keskittynyt ainut aikakauslehti. Lehteä tekevät alan kiistattomat ammattilaiset, jotka matkustavat ympäri viinimaailmaa ja jakavat tarinat lukijoidensa kanssa. On mielenkiintoista päästä näkemään, miten viinimaailmat ja viinin valmistustavat maailmalla eroavat toisistaan. Viinilehdestä saat tietoa viineistä sekä tarinoista niiden takana. Lehteä lukemalla pääset mukaan viinimaailmaan hieman pintaa syvemmältä. Viini-lehden asiantuntijat pruuvaavat satoja viinejä jokaista Viini-lehteä varten. He myös maistavat jokaista numeroa varten kaikki Alkon uutuudet ja kertovat puolueettomat arvionsa niistä.

Viini-lehdessä on myös aina juttuja sesongin ruoista sekä upea menu viinisuosituksineen. Viinilehti panostaa viinin ja ruoan yhdistämiseen, se on todellista taidetta. Lehti kertoo myös ruoka-alan trendeistä, drinkeistä sekä viini-ihmisistä.

Viini on aina edelläkävijä. Se kertoo viinitrendit ennen muita. Lehti sopii sekä viiniharrastajalle että aloittelevallekin kokeilijalle. Viini-lehdestä saa paljon vinkkejä, jotta voi olla loistava emäntä tai isäntä sekä kotona että ravintolassa.

Nauti viinistä, tilaa nyt VIINI!

Viinilehti tarjous

Viini lehdestä ei ole toistaiseksi voimassa olevaa tarjousta. Katso viinilehden nettisivut täältä.